January 7, 2011

The First

So this is my first entry in 2011. Woo-hoo! (Bukan woo-hoo dalam The Sims eh :P)

First week being a teacher, it was damn hectic and so kelam-kabut!
I was tired, and exhausted, hampir menjadi lembik (Recommendation of supplement anyone?)
So many things to do, jadi bidan terjun pun ada. Ada je kerja yang diberi, on the spot pulak tu.
Haihh. Sabar je lah.

Sape cakap jadi cikgu tu senang? Jadi cikgu ni kena versatile, semua kena tahu. Bukan penyanyi je yang kena versatile.

I hope I can get through this.

Ya Allah, kuatkanlah semangat hamba-Mu ini dalam menghadapi dugaan dan cabaran yang mendatang. Amin.

4 comments:

Small Kucing said...

sure you will settle down soon.ont worry too much. 1st week is always difficult

Nurul Mohammed said...

ala lisa,knp bukan Woo-hoo cm dlm Sims tu? hahahaha... lisa,i know u can do it! all the best babe! ~_^

Lisa Farhana said...

smallkucing: thanks for your concern. i hope i can get used to it later on. :)
nurul: kalau woo-hoo dlm sims tu jd lain lak nnt. hehe. thanks kakak makcik! all the best to u too! :)

Nurul Mohammed said...

thanks! hope can get thru masters dgn jayanya hahaha...